Foto: BROHUS ANDERS
Superligaen

Giftig Horsens-duo knækker AGF

Lasse Kryger og Alexander Juel Andersen assisterede hinanden og blev matchvindere for Horsens mod AGF.

Superligaen

Selv om Alexander Juel Andersen og Lasse Kryger spiller i hver sin side på Horsens' superligamandskab, fejler kemien mellem dem tilsyneladende intet.

De to spillere viste to gange i fredagens opgør mod AGF, at de har en fin indbyrdes forståelse, da de på skift scorede og lagde op til et mål i 2-0-sejren på hjemmebane.

Først var det Alexander Juel Andersen, der via stolpen sendte Lasse Krygers tværpasning i mål efter en halv times spil. Kort efter pausen blev rollerne byttet om, da Kryger headede et indlæg fra Andersen i kassen.

Nærgående hovedstødsforsøg Det var nok til at slå AGF, der ellers havde sine muligheder for at score, men Horsens' målmand Frederik Rønnow stod i vejen hver gang.

Både, da Edafe Egbedi efter bare to minutter havde et nærgående hovedstødsforsøg, og da Casper Sloth kort før pausen forsøgte at passere den unge Horsens-keeper med en skruebold fra venstre side af straffesparkfeltet.

Men i allerhøjeste grad også, da den indskiftede superligatopscorer Aron Jóhansson fik en friløber og blot skulle passere Rønnow for at bringe AGF tilbage i kampen efter en times spil.

Tredje nederlag i træk

Ud over Johansson sendte AGF-træner Peter Sørensen også ekslandsholdsspilleren Søren Larsen på banen mod slutningen i et forsøg på at fremtvinge en reducering.

Men på trods af pænt AGF-overtag kom gæsterne ikke tættere på. Det blev heller ikke nemmere af, at en frustreret David Devderiani trak en udvisning, da han skubbede Steffen Kielstrup omkuld efter at være blevet fældet.

Nederlaget var det tredje i træk for AGF, hvis man tæller pokalkampen mod Lyngby med.

Sejren betyder, at Horsens nu har 23 point og rykker op på sjettepladsen i ligaen, to point efter AGF på fjerdepladsen.

ritzau

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce