Uafgjort. Kampen mellem FC Midtjylland og Esbjerg endte 0-0.
Foto: BJØRN MARCUS TRAPPAUD

Uafgjort. Kampen mellem FC Midtjylland og Esbjerg endte 0-0.

Superligaen

FC Midtjylland spillede skuffende kamp mod Esbjerg

FC Midtjylland spillede uafgjort hjemme mod Esbjerg.

Superligaen

Det var en kedelig forestilling, da FC Midtjylland mandag aften skuffende spillede 0-0 hjemme mod Esbjerg i en kamp, hvor det gjaldt om at komme væk fra Superligaens bundstrid.

Esbjerg kommer med det ene point en smule væk fra de to nederste pladser i ligaen, hvor Silkeborg med 11 point og Brøndby med 12 point fortsat ligger og roder. Esbjerg har lige over stregen 15 point.

I første halvleg opstod der løse muligheder i begge ender, men ingen af holdene havde den nødvendige skarphed i offensiven.

LÆS OGSÅ

FC Midtjylland havde lidt flere afslutninger i løbet af kampen, men midtjyderne var ikke i stand til at sætte Esbjerg under pres i længere perioder af kampen.

Grov stempling

Oprykkerne Esbjerg bed godt fra sig og stressede FCM-spillerne, når de forsøgte at etablere noget farligt i angrebsspillet.

Esbjergs Jacob Ankersen fik en stor mulighed for at skaffe oprykkerholdet alle tre point, da venstrekantspilleren smukt blev spillet fri af Steffen Ernemann syv minutter før tid.

Jacob Ankersen fintede FCM-stopperen Erik Sviatchenko og havde frit skud mod mål, men placerede sit forsøg forbi en meter forbi stolpen.

LÆS OGSÅ

FCM gjorde det heller ikke nemmere for sig selv i overtiden, da backen Kolja Afriyie fik sit andet gule kort i slutminutterne for en grov stempling på netop Jacob Ankersen.

Esbjerg skal på søndag en tur til Brøndby, hvor det gælder endnu en kamp for at sikre sig overlevelse i den bedste danske række.

For FCM bliver det langt sværere, da midtjyderne på udebane møder førerholdet FC København. FCM er oppe på 18 point efter 16 spillerunder og har dermed fortsat lidt luft til nedrykningspladserne.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce