Brøndby har måske en plan i næste uge

Kvartalsregnskabet er udsat i en uge, fordi Brøndby håber at kunne præsentere en fremtidsplan samtidig.

Superligaen

Det er et ønske om at kunne præsentere aktionærerne for en realistisk fremtidsplan, der torsdag har fået ledelsen i fodboldklubben Brøndby IF til at udskyde det regnskab for tredje kvartal, der skulle have været offentliggjort fredag.

»Vi vil gerne samtidig også kunne melde ud, hvordan vi skaffer den fremtidige kapital i forretningen«, siger klubbens direktør Tommy Håkansson.

Den kriseramte superligaklub fremlægger i næste uge en kvartalsrapport, der efter alt at dømme har blodrøde tal på bundlinjen, blandt andet fordi klubben for første gang skal bogføre milliontabet i den såkaldte feriepengesag.

Ledelsen har i flere måneder lovet en bæredygtig fremtidsplan for klubben, der som følge af likviditetsproblemer i sidste kvartal måtte låne 10 millioner kroner af næstformand Benny Winther til den daglige drift.

»Vi meldte ud i juni måned, at vi inden for de næste tre-fire måneder ville komme med en plan for, hvordan vi skal gøre for fremtiden i Brøndby IF. Den plan håber vi at have klar næste fredag«, siger Tommy Håkansson.

Ifølge den meddelelse, som Brøndby sendte ud torsdag morgen, skyldes udsættelsen, at 'de drøftelser og overvejelser, der pt. foretages omkring en fremtidig kapitaludvidelse endnu ikke er afsluttet'.

Klubben har undervejs i forløbet ligget i drøftelser med en investorgruppe med klubbens tidligere direktør Frank Buch-Andersen i spidsen.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce