2-3. Silkeborg spillede sig med en ny træner ved roret frem til en sejr over Sønderjyske.
Foto: Jesper Dall

2-3. Silkeborg spillede sig med en ny træner ved roret frem til en sejr over Sønderjyske.

Superligaen

Viggo trækker Sønderjyske med i bundstriden i comeback-kamp

Silkeborg hentede flot 3-2-sejr på udebane over Sønderjyske.

Superligaen

Silkeborg fik med en fornem 3-2-sejr fedtet Sønderjyske godt og grundigt ind i nedrykningskampen, efter at bundholdet havde været bagud to gange i den underholdende superligakamp i Haderslev.

Det var en kamp, hvor ordet comeback blev et tema. Sønderjyske måtte se en føring glippe to gange i første halvleg, inden Silkeborg-angriberen Marvin Pourie fuldendte comebacket med målet til 3-2.

Comeback til Viggo Jensen Der var også comeback til Viggo Jensen, som fik en sejr i sin første kamp som træner for Silkeborg efter sidste uges fyring af Keld Bordinggaard. Viggo Jensen har været træner i Silkeborg to gange tidligere.

Til at begynde med lignede det dog endnu et nederlag for Silkeborg, da Tommy Bechmann bragte Sønderjyske foran 1-0. Angriberen fulgte op på en svag ripost fra Lasse Heinze i Silkeborg-målet efter 21 minutter.

LÆS ARTIKEL

På en endnu større målmandsfejl fik Silkeborgs Dennis Flinta udlignet to minutter senere, da Sønderjyskes keeper Håkon Opdal droppede et ufarligt fladt langskud.

Scorede fra vanskelig vinkel

Det skrøbelige Silkeborg-forsvar måtte se Eyjolfur Hedinsson bringe Sønderjyske foran 2-1 på et hovedstød efter 33 minutter. Silkeborgs Jesper Mikkelsen fik slet ikke generet islændingen nok i duellen.

Men endnu en gang svarede Silkeborg igen, da Frank Hansen fra en yderst vanskelig vinkel headede 2-2-målet ind efter oplæg fra Martin Svensson fire minutter før pausen.

Silkeborg virkede til at have mere energi og tro på tingene, og Kasper Risgaard og Daniel Pedersen skød blandt andet på stolpen mod Sønderjyske.

Derfor var det fortjent, at Pourie fik scoret til 3-2 en halv time før tid, da han fik skovlet bolden ind bag Opdal.

Silkeborg avancerer med sejren fra sidstepladsen og rykker forbi Brøndby, som i endnu et bundbrag møder Esbjerg på hjemmebane i morgen.

Silkeborg har nu 14 point efter 17 kampe. Sønderjyske har 17 point to pladser over nedrykningsstregen.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce