AV. Nicolai Jørgensen fik en skade i baglåret og måtte forlade banen før tid. Nu venter en skanning.
Foto: UNGER ANTHON/POLFOTO

AV. Nicolai Jørgensen fik en skade i baglåret og måtte forlade banen før tid. Nu venter en skanning.

Superligaen

FCK-træner håber på positiv skanning af offensiv stjerne

Nicolai Jørgensen blev skiftet ud med en skade i låret mod FC Midtjylland.

Superligaen

Han er glad for 2-1-hjemmesejren over FC Midtjylland i Superligaen, men ikke så begejstret for at have set sin offensivstjerne Nicolai Jørgensen udgå med en baglårsskade i første halvleg.

Det er konklusionen hos FCK-træner Ariël Jacobs, hvis mandskab torsdag skal ud i en vigtig udekamp mod norske Molde i Europa Leagues gruppespil.

»Vi prøver at få ham klar, men han skal være 100 procent klar. Vi må se, hvor slemt det er, når han er blevet skannet mandag«, siger belgieren.

LÆS ARTIKEL

Netop Nicolai Jørgensen spillede en hovedrolle i sejren over FCM, eftersom det var ham, der scorede det vigtige 2-0-mål.

Udskiftning gav luft til FCM

Udskiftningen af Nicolai Jørgensen kort før pausen gav måske FCM håb, vurderer Ariël Jacobs.

»Der var intet at gøre, da Nicolai røg ud. Man man må bare fortsætte. At gøre andet ville være at svigte holdet. Man er selvfølgelig ærgerlig over det, men man må blive ved. Jeg vil ikke sige, at udskiftningen ændrede hele kampens forløb, men måske det alligevel betød, at modstanderen troede mere på det«, siger Ariël Jacobs.

LÆS ARTIKEL

Belgieren er ganske tilfreds med sit holds første halvleg, som blev vundet 2-0. Men de sidste 45 minutter kunne have været bedre, siger han.

»Der var perioder, hvor vi ikke fik modstanderne til at løbe nok som i de første 45 minutter, og man mærkede nervøsiteten hos mine spillere. Vi manglede at score det tredje mål, og når der står 2-1, så bliver det bare lidt nervøst«, lyder det fra Ariël Jacobs.

FCK topper Superligaen seks point foran mestrene fra FC Nordsjælland.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce