Borring er lykkelig for første Randers-mål

Med sit første mål for klubben sikrede Jonas Borring Randers FC en sejr på 3-2 over OB.

Superligaen

I sin første aktion efter at blevet skiftet ind, sikrede Jonas Borring mandag aften Randers FC en sejr på 3-2 over OB i Superligaen.

Målet kom i kampens døende minutter, og det var Jonas Borrings første mål for kronjyderne.

»Jeg kunne ikke drømme om mere. At komme ind efter 86 minutter og så score sejrsmålet to minutter senere. Det var en skøn situation«, siger Jonas Borring.

Kantspilleren kom til Randers i slutningen af august, efter hans kontrakt med FC Midtjylland var udløbet i juni. Og selvom han endnu ikke har tilspillet sig en stamplads hos oprykkerne, er Borring glad for sin nye fodboldtilværelse.

LÆS ARTIKEL

»Jeg vidste godt, at formen ikke var, hvor den skulle være, da jeg kom her, og det siger sig selv, at det er svært at komme på, når både holdet og Jonas Kamper og Alexander Fischer spiller så godt«.

»Men jeg har arbejdet hårdt på at komme i god form, og så giver det selvfølgelig en masse selvtillid og gejst, at jeg kom ind og afgjorde kampen«, siger Jonas Borring.

Jonas Borring, der har en fortid i OB, tror først rigtig han når topformen efter vinterpausen, men i mellemtiden kan han glæde sig over roser fra træner Colin Todd.

»Vi bragte ham til klubben, fordi vi ved, at han har et stort talent, og kan vi genoplive det, så har vi en god spiller. Jeg er rigtig tilfreds med hans attitude«, siger Colin Todd.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce