Brøndby-boss: Tomme tribuner sender signal

Brøndby-bestyrelsesformand Sten Lerche vurderer ikke, at en bødestraf vil hjælpe.

Superligaen

Brøndbys bestyrelsesformand, Sten Lerche, kunne næsten ikke tro sine egne øjne, da urolighederne løb løbsk på Brøndby Stadion onsdag aften.

Han regner med, at Dansk Boldspil-Union (DBU) vil straffe klubben.

Læs også

Tusinder af fans strømmede ind på banen efter Brøndbys sejr over FCK i pokalturneringen. Flere læsere har sendt os deres mobiloptagelser på tip@pol.dk. Kilde: Mobiloptagelser, Michael Wang Dinesen

»Jeg går da ud fra, at DBU reagerer. Jeg ved ikke, hvad de gør, men jeg går ud fra, at de reagerer«.

Hjemmeholdet har ansvaret
»DBU kan ikke bare sidde på hænderne og lade sådan noget ske, uden at det får en eller anden konsekvens. Det kan jeg ikke forestille mig«, siger Sten Lerche.

Brøndby-bossen vurderer, at der vil falde en eller anden straf til Brøndby efter de ting, der skete.

Læs også

»Det er altid hjemmeholdet, der har ansvaret, så det er der ikke så meget at sige til«.

»Jeg håber da, at man langt hen ad vejen også bruger det til at finde ud, hvordan det ikke sker igen. Både hos os, men også andre steder«, påpeger Sten Lerche.

Frygter for pokalsejren
Brøndby vandt pokalkvartfinalen 1-0 over FC København efter forlænget spilletid, men Sten Lerche frygter, at sejren kan blive taget fra Brøndby.

»Nu er det pokalturneringen, så DBU kan ikke fratrække point fra os. Men så kan de tage sejren fra os. Det kunne også være, at vi skal spille for tomme tribuner. Det kunne også være kroner og øre«.

Foto

»Umiddelbart kan jeg dog ikke se, at en bødestraf vil hjælpe noget som helst«, siger han.

Effektfuldt uden tilskuere

Sten Lerche mener, at det vil være mere effektfuldt at spille på et tomt stadion.

»Jeg ved ikke, om det hjælper, men at spille for tomme tribuner kunne måske sende et signal til fansene om, at vi ikke accepterer det«, forklarer han.

Læs også

Synes du, det vil være fint?

»Jeg synes ikke, at det ville være fint, for det går også ud over en masse, der ikke har noget med sagen at gøre. Men man kunne da frygte, at det blev en konsekvens«.

»At straffe klubberne med bøder giver åbenbart ikke refleksioner ude på tribunerne. Det har vi set gennem årene, at det virker ikke«, fastslår Sten Lerche.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce