stortalent. Viktor Fischer kom hurtigt i betragtning til landsholdet efter sine to mål i weekenden og en lang skadesrapport hos Olsens tropper.
Foto: AP Photo/Sang Tan (arkiv)/AP

stortalent. Viktor Fischer kom hurtigt i betragtning til landsholdet efter sine to mål i weekenden og en lang skadesrapport hos Olsens tropper.

VM-kvalifikation

Olsen vender 180 grader med udtagelse af komet

Landstræner Morten Olsen ændrede på få timer sit syn på Viktor Fischer.

VM-kvalifikation

Viktor Fischer var langt fra en plads på landsholdet mandag eftermiddag, men sent på aftenen blev den 18-årige komet fra Ajax Amsterdam alligevel efterudtaget til årets sidste landskamp på onsdag mod Tyrkiet.

Dermed ændrede Morten Olsen sin holdning 180 grader på nogle få timer.

Læs også

Landstræneren blev nemlig bedt om at vurdere Viktor Fischer allerede klokken 14.00, og på det tidspunkt lå det ikke i kortene, at talentet kunne se frem til landsholdsdebut lige med det samme.

Fra ynglingespiller til landsholdet
»Lad ham nu udvikle sig til at blive en tydelig og god spiller for Ajax' hold, og så kigger vi også hans vej«, sagde landstræneren klokken 14.00, hvor han kaldte Viktor Fischer for en ynglingespiller.

Om aftenen havde tonen fået en lidt anden lyd, og Ajax-talentet var overraskende blevet indlemmet i den skadesramte trup til opgøret i Istanbul.

Læs også

»Det er en investering i fremtiden. Skadesituationen gør det muligt at inkludere Viktor i A-landsholdstruppen«.

Målform i Ajax

»Han er en spændende spiller i en forrygende udvikling og i en fantastisk form i øjeblikket«, sagde Olsen mindre end otte timer senere i en pressemeddelelse fra DBU.

Læs også

Viktor Fischer var i weekenden for første gang med i Ajax Amsterdams startopstilling i den hollandske Æresdivision, og danskeren bidrog med to scoringer og en målgivende aflevering i holdets 4-2-sejr over Zwolle.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce