Morten Olsen: Jeg mister aldrig motivationen

Ulrik Wilbek mistede kortvarigt sin motivation efter OL, men det har Morten Olsen aldrig prøvet.

VM-kvalifikation

Ulrik Wilbek har for nylig indrømmet, at han efter sommerens OL i London mistede motivationen i en periode, hvor han ikke kunne se sig selv fortsætte som landstræner for håndboldherrerne.

Det samme kommer ikke til at ske for fodboldlandsholdets træner Morten Olsen, der aldrig har mistet sin motivation.

Læs også

»Nej, men jeg kan da godt i enerum være frustreret i situationer, som den vi er i nu. Men det må man vende til noget positivt med det samme. Motivationen er der altid«.

Finder ny gejst i udfordringer
»Hvis den ansvarlige mister motivationen, så ser det ikke for godt ud«, siger Morten Olsen forud for årets sidste landskamp i aften klokken 20.00 på udebane mod Tyrkiet.

Læs også

Landstræneren prøver at komme med en forklaring på, hvordan han hele tiden finder ny gejst.

»Jeg finder altid motivation i en ny situation, en ny udfordring eller i at finde nye løsninger sammen med spilerne, så den situation har jeg aldrig været i, men jeg har selvfølgelig været frustreret en gang i mellem«, siger Olsen og giver et eksempel på, hvad der kan frustrere ham.

Hårdt ramt af skader

»Alle ønsker jo at man kan stille med et hold, der har spillet meget sammen i afgørende kampe, og de kampe har vi haft en del af, hvor vi ikke har haft en del spillere til rådighed«, siger han.

Læs også

Morten Olsen har fået det ene afbud efter det andet til aftenens testkamp mod Tyrkiet, hvor spillere som Daniel Agger, William Kvist og Lars Jacobsen er blandt de spillere, der har meldt fra på grund af sygdom og skader.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce