eksplosion. Den danske teenager Viktor Fischer blev udtaget til landsholdet i en uge, hvor han scorede to mål i sin debut for Ajax og blev rundens spiller i Holland.
Foto: Lars Poulsen (arkiv)

eksplosion. Den danske teenager Viktor Fischer blev udtaget til landsholdet i en uge, hvor han scorede to mål i sin debut for Ajax og blev rundens spiller i Holland.

VM-kvalifikation

Den danske komet håber på VM-kval-kampe

Talentet Viktor Fischer mener, at han har god tid til at bide sig fast i Ajax.

VM-kvalifikation

Ajax Amsterdam-angriberen Viktor Fischer håber, at han hen over vinteren kan spille sig længere ind i landsholdsvarmen og bringe sig selv i spil til forårets VM-kvalifikationskampe mod Tjekkiet og Bulgarien i marts.

Selv om landstræner Morten Olsen gav Fischer debut i sidste uges 1-1-kamp mod Tyrkiet, så gjorde Olsen det også klart, at den 18-årige angriber var med på et yderligt mandat.

Læs også

Fischer har selv en klar idé om, hvad der kræves af ham i de kommende måneder hos Ajax.

Det er »eksploderet«
»Det er enkelt nok. Jeg skal holde fast i det gode spil og være inde omkring holdet i Ajax og blive ved med at spille. Det er det vigtigste«.

»For at spille på A-landsholdet skal man selvfølgelig spille førsteholdsfodbold«, fastslår Viktor Fischer, der for en måned siden spillede ynglingefodbold i sin hollandske klub.

Læs også

Siden er det med danskerens egne ord »eksploderet« for ham med debut i Champions League og to mål i sin første kamp fra start for Ajax i Æresdivisionen.

Tid til at bide sig fast

»Jeg tror, at der er tre-fire måneder til, at der er landsholdsfodbold igen, og det er jo lang tid til at bide sig fast på klubholdet eller det modsatte. Det bliver spændende at se«.

»Jeg håber jo selv, at jeg er endnu længere fremme i min udvikling om tre måneder, når landsholdet spiller igen, og at jeg kan være så dygtig, at jeg måske får genvalg, men samtidig vil jeg lige sige, at det forventer jeg ikke«, fortæller Viktor Fischer.

Læs også

Den 6. februar skal landsholdet sandsynligvis spille en testkamp, inden det i slutningen af marts gælder VM-kvalifikationskampene ude mod Tjekkiet og hjemme mod Bulgarien.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce