Foto: TIM HALES/AP
VM-kvalifikation

Tottenhams fyrede helt er favorit i Ukraine

Harry Redknapp har førsteprioritet som landstræner i Ukraine.

VM-kvalifikation

Efter afslag fra Andriy Shevchenko har det ukrainske fodboldforbund udset sig englænderen Harry Redknapp som manden, der skal være ny landstæner.

Jobbet er blevet ledig efter Oleg Blokhin har valgt at blive klubtræner i Dynamo Kiev, og det er anden gang i år, Harry Redknapp sættes i forbindelse med et job som landstræner.

Harry Redknapp blev efter fire år med stor succes i Tottenham fyret i juni og blev straks bragt på tale som afløser for Fabio Capello som engelsk landstræner, men det job gik i stedet til Roy Hodgson.

Shevchenko er for grøn

Siden har Harry Redknapp fungeret som rådgiver i Bournemouth, der er en af de klubber, han tidligere har trænet, men den nu 65-årige træner dukker ofte op som emne, når der er ledige stillinger, som det eksempelvis forventes snart at være tilfældet i Queens Park Rangers.

LÆS ARTIKEL

Andriy Shevchenko indstillede efter blandt andet 111 landskampe (og 48 mål) sin fodboldkarriere efter EM-slutrunden på hjemmebane i sommer, men har afvist sit nationale fodboldforbunds anmodning, fordi han føler sig for 'grøn' til et job som landstræner.

Istedet vil det ukraine fodboldbund have Harry Redknapp.

»Præsidiet besluttede at starte forhandlinger med Redknapps repræsentanter med henblik på hans arbejde som landstræner for Ukraines landshold«, hedder det på FFU's hjemmeside.

FAKTA

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce