Fremgang. Anders Hansen har fire top-10-placeringer i de seneste par måneder, men det er næsten fire år siden, han har vundet en turnering.
Foto: Kin Cheung (arkiv)/AP

Fremgang. Anders Hansen har fire top-10-placeringer i de seneste par måneder, men det er næsten fire år siden, han har vundet en turnering.

Golf

Hansen besejrer vinden og næsten hele feltet

Anders Hansen er femmer i golfturneringen Hong Kong Open, hvor verdensetteren Rory McIlroy allerede er ude.

Golf

Stærkt spil på anden runde af Hong Kong Open har sendt den danske golfspiller Anders Hansen op blandt de bedste i turneringen.

Hansen ligger efter turneringens anden spilledag på femtepladsen to slag efter førende Michael Campbell fra New Zealand.

Efter at have brugt 69 slag torsdag nøjedes den 42-årige dansker med 64 slag - seks under par - på anden runde. Kun Campbell spillede lige så godt på andendagen.

Besværlige forhold
»Jeg er meget, meget tilfreds med runden. Det er meget vanskeligt - det blæser, og vinden kommer fra alle retninger, så det er noget besværligt«, siger Anders Hansen til turneringens hjemmeside.

»Jeg spillede godt og solidt fra tee til green«, lyder det fra den tilfredse dansker, der kunne gå i klubhuset på førstepladsen, men siden måtte se sig overhalet af fire rivaler.

Langt fra lige så godt gik det for verdensetteren Rory McIlroy, der som forsvarende mester i turneringen i Hongkong leverede en skrækkelig indsats.

Verdens bedste skal puttetræne
McIlroy brugte 73 slag torsdag og 72 fredag og slutter fem slag over par langt fra finalecuttet.

»Jeg havde glædet mig til at komme tilbage hertil. Det er bare trist, det skulle ende på den måde«.

»Jeg puttede dårligt i Singapore i sidste uge, og denne uge var det det samme. Det er nødvendigt med lidt træning«, siger nordireren.

Mens McIlroy nu kan tage til Dubai for at forbedre sit put og forberede sig på den næste turnering, fortsætter Hong Kong Open med finalerunder lørdag og søndag. Her er også Søren Kjeldsen med.

Turneringens anden dansker er dog uden chancer for at blande sig i topstriden.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce