FØRENDE. Med kæresten Caroline Wozniacki som tilskuer ude på banen har Rory McIlroy spillet sig til en delt førsteplads i Dubai.
Foto: Kamran Jebreili/AP

FØRENDE. Med kæresten Caroline Wozniacki som tilskuer ude på banen har Rory McIlroy spillet sig til en delt førsteplads i Dubai.

Golf

Dansk golftrio avancerer i sæsonfinalen

Thorbjørn Olesen har kurs mod en plads blandt verdens 50 bedste.

Golf

Det kan godt være, at de danske golfspillere i årets sæsonafslutning på Europa Touren, DP World Tour Championship i Dubai, ikke kommer til at spille med om sejren.

Men med fine runder lørdag har alle tre chancen for at hive en pæn præmiecheck hjem og rykke nogle pladser frem på verdensranglisten.

To danskere på 21.-pladsen Specielt unge Thorbjørn Olesen ligger lunt i svinget til en placering, der kan sende ham op blandt de 50 bedste i verden, som er garanteret en plads i næste års majorturneringer.

LÆS ARTIKEL

Den 22-årige dansker gik lørdagens runde i fire slag under par og ligger dermed på en delt 21.-plads, nøjagtigt som Anders Hansen, der var et enkelt slag dårligere på dagen.

Søren Kjeldsen klarede også banen i fire slag under par og ligger dermed kun et enkelt slag dårligere end sine landsmand på en delt 25.-plads.

Tæt duel om førstepladsen

I toppen af leaderboardet er der lagt op til en herredyst mellem verdens nummer et og to, Rory McIlroy og Luke Donald.

LÆS ARTIKEL

De to lå side om side efter de to første runder, og da de begge gik banen i seks slag under par lørdag, er de helt lige inden de sidste 18 huller med tre slags afstand til de nærmeste konkurrenter, sydafrikanerne Charl Schwartzel og Louis Oosthuizen.

World Tour Championship er en af de bedst betale turneringer på Europa Touren med en samlet præmiesum på otte millioner dollar (46 millioner kroner).

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce