Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Formdyk. Olesen kar kun en top-30-placering i dette efterår, men er på vej frem i Tyrkiet.
Foto: Alastair Grant (arkiv)/AP

Formdyk. Olesen kar kun en top-30-placering i dette efterår, men er på vej frem i Tyrkiet.

Golf
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Agressiv dansker forrest i jagten på 8 millioner kroner

Golfspilleren Thorbjørn Olesen satte banerekord i Tyrkiet, men selv om han fører med seks slag, vil han angribe banen igen.

Golf
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den danske golfer Thorbjørn Olesen leverede en fredag en decideret kanonrunde i European Tour-turneringen Turkish Airlines Open i Antalya.

Med et forbrug på blot 62 slag - ni under par - satte han både banerekord på Regnum Carya Golf & Spa Resort og slog konkurrenterne i den samlede stilling godt og grundigt agterud.

Men selv om Thorbjørn Olesen fører med seks slag i den samlede stilling inden de to afsluttende runder og har sat fast kurs mod sin fjerde sejr på European Tour, vil han også i weekenden angribe banen i Antalya.

»Der er stadig 36 huller tilbage, så der er meget golf at spille endnu, men jeg skal blive ved at spille aggressivt. Det er den eneste måde, jeg kan vinde på«, siger Thorbjørn Olesen til europeantour.com.

»Der er mange birdie- og eaglechancer, så alt kan ske. Jeg skal blive ved at angribe og gå efter pinden og stadig være aggressiv på greens også«, lyder det.

Elendigt efterår

Danskeren er sammenlagt 15 slag under par. Han har et forspring seks slag ned til en duo bestående af spanieren Adrian Otaegui og thailænderen Thongchai Jaidee.

Adrian Otaegui satte tidligere banerekord i 63 slag, men den overgik Olesen efterfølgende.

Det skete, selv om danskeren lavede en bogey undervejs - for den blev så rigeligt opvejet af otte birdies og en eagle.

Danskeren har ellers ikke været i storform på det seneste. Inden turneringen i Tyrkiet, hvor der er svimlende 8 millioner kroner til vinderen, har han således blot klaret fire af de seneste 13 cuts.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

 • 15.000 mennesker er ansat til at gennemse det indhold, som Facebook vil skåne sine brugere for – videoer af mord, henrettelser eller mishandling af børn. Men hvem er de mennesker, der hver dag renser ud i internettets allermørkeste sider? Politiken har fulgt to af dem. ​

Forsiden