Deprimeret. »Jeg var langt nede og begyndte at tænke på, hvad kunne jeg ellers lave«, siger håndboldtræner Ulrik Wilbek.
Foto: JENS DRESLING (arkiv)

Deprimeret. »Jeg var langt nede og begyndte at tænke på, hvad kunne jeg ellers lave«, siger håndboldtræner Ulrik Wilbek.

Håndbold

Wilbek var klar til at stoppe efter OL

Ulrik Wilbek overvejede at sige op som herrelandstræner i håndbold.

Håndbold

Det tog hårdt på landstræner Ulrik Wilbek, at det ikke lykkedes for Danmarks håndboldherrer at nå længere end til kvartfinalen ved OL.

Så hårdt, at han i dagene efter skuffelsen gik og legede med tanken om at sige op. Det fortæller han i en ny bog om ledelse, 'Gå forrest'.

» Jeg kan huske, at jeg var langt nede og begyndte at tænke på, hvad kunne jeg ellers lave«.

»Men så havde jeg det også sådan, at jeg jo ikke skulle give op«, siger han til sporten.dk.

Er 'vildt motiveret' igen

Det var ikke kun nederlaget i kvartfinalen, der gjorde ondt. Det var i høj grad også den kiksede kæmpechance for et OL-guld, der fik Wilbek til at miste motivationen for håndbold midlertidigt.

»Det var det, at det hele var lagt til rette til, at vi kunne komme i finalen, hvis vi bare spillede nogenlunde ordentligt«, siger landstræneren.

Ulrik Wilbek slår dog fast, at han er 'vildt motiveret' igen, og at han er meget opsat på at skaffe store resultater, inden han forlader trænerbænken og udelukkende koncentrerer sig om jobbet som sportschef i Dansk Håndbold Forbund.

ritzau

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce