Comeback-helte: Sejren afspejler vores styrke

Randers HK's comeback mod Hypo er et tegn på holdets store styrke, mener træneren.

Håndbold

Randers HK leverede et fantastisk comeback, da holdet søndag vandt 29-20 over østrigske Hypo Niederösterreich i Champions League.

Dermed er midtjyderne videre fra gruppespillet, og det glæder Randers-træner Jan Leslie.

»Det var altafgørende, at vi fungerede som hold og kæmpede røven ud af bukserne.

Østrigere faldt ud af kampen »Jeg er pisse stolt og er meget tilfreds med vores præstation. Det viser, at vi har et sindssygt stærkt hold«, siger Jan Leslie.

Læs også

Randers spillede en flot kamp, og en god start på anden halveg gjorde, at østrigerne faldt ud af kampen og gik fuldstændig i stå. Det straffede danskerne.

»De spillede alt for individuelt og tog for mange beslutninger egenhændigt, og det betød, at vi kunne gå til dem. Det kunne man se i deres returløb, og det fik vi straffet flot«, siger Jan Leslie.

Hypo fandt kampgejsten
Grundet to udvisninger til Randers genfandt Hypo kampgejsten med knap 10 minutter igen, og østrigerne begyndte at hale ind på Randers.

På det tidspunkt blev både publikum og Jan Leslie en smule nervøse, erkender Randers-træneren.

Læs også

»Jeg blev en smule nervøs, for jeg var bange for, at vi smed bolden væk, og at de andre ville erobre den, men jeg synes, vi havde kontrol over det. Vi gik ikke i panik, og vi spillede disciplineret«, siger han.

»Der er kun stærke hold tilbage«

Med det flotte resultat er Randers nu videre fra gruppespillet for første gang i klubbens historie.

»Det er svært at spå om, hvor langt vi kan gå. Der er kun stærke hold tilbage. Vi skal forsøge at vinde hjemmekampene, hvor vi er godt kørende«, siger Jan Leslie.

Læs også

Den anden kamp i puljen mellem Oltchim Valcea og tyske Buxtehuder SV bliver spillet klokken 19. Rumænerne indtager førstepladsen og er sikret avancement.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce