Wilbek fyrer Viborg-træneren

Viborg HK's håndboldkvinder skal have ny træner, efter at klubben giver Martin Albertsen nye opgaver.

Håndbold

Martin Albertsen er færdig som træner for Viborg HK's håndboldkvinder. Han får andre opgaver i klubben, lyder det i en pressemeddelelse.

Manglende sportslig succes i Champions League koster ham jobbet.

»Vi vil være en klub, som er at finde i toppen af europæisk damehåndbold. Det forventer både vi selv, vore sponsorer og vore fans«.

»Vi må imidlertid konstatere, at mens vi har et spil, som holder os på toppen af den danske liga, mangler der noget, som kan bringe os længere i europæisk sammenhæng«, siger Viborg HK's sportschef, Susanne Munk Wilbek.

»Det er vores vurdering, at der skal ny inspiration og nye tanker til, og den proces vil vi gerne indlede med det samme, hvor vi har et naturligt brud i sæsonen«.

»Derfor har vi aftalt med Martin Albertsen, at han overgår til andre opgaver i forhold til klubbens internationale netværk«.

»Jeg vil samtidig gerne slå fast, at vi har været glade for den utrolig store og entusiastiske arbejdsindsats, Martin Albertsen har ydet for Viborg HK i sine halvandet år som cheftræner«, siger Susanne Munk Wilbek

Den nye træner præsenteres i de kommende uger. Indtil da vil assistenttræner Mads Møller stå for træningen for de få spillere, der ikke er til EM i Serbien.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce