Slut. Lars Christiansen er med 1.503 mål i 338 landskampe rekordholder på flere niveauer.
Foto: JENS DRESLING (arkiv)

Slut. Lars Christiansen er med 1.503 mål i 338 landskampe rekordholder på flere niveauer.

Håndbold

Lars Christiansen afslår attraktivt comeback-tilbud

Den tidligere håndboldspiller har takket nej til Bundesliga-klubben Rhein-Neckar Löwen.

Håndbold

40-årige Lars Christiansen har efter eget udsagn været tæt på et bemærkelsesværdigt comeback.

Førerholdet i den tyske Bundesliga, Rhein-Neckar Löwen, har spurgt den tidligere venstrefløjsstjerne, om han ville hjælpe dem i onsdagens topkamp mod THW Kiel.

»Det har været et attraktivt tilbud, så jeg har været nødt til at tage det seriøst«, siger Lars Christiansen til DR Sporten.

»Det er min ven Thorsten Storm, der har været manager for mig i mange år i Flensborg, der er kommet med tilbuddet, og jeg ved også, der har været masser af spillere i Rhein-Neckar, der har bakket det op«.

FOTO

»Derfor synes jeg, det er naturligt, at jeg tager det seriøst og overveje, om jeg kunne hjælpe dem«, siger Lars Christiansen.

Målmand Niklas Landins klub havde efterspurgt Lars Christiansens hjælp, efter at holdets normale venstre fløj, Uwe Gensheimer, er blevet skadet.

»Jeg har ikke spillet håndbold i fem måneder, og selvom jeg har holdt mig i gang med alt muligt andet, er man nødt til at være realistisk«.

»Når jeg ikke har kastet en bold i så lang tid, føler jeg mig ikke klar til at komme i ilden mod verdens bedste klubhold efter kun én træning«, siger Lars Christiansen.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce