Omvendt. Wozniacki er i 2011 rutsjet ned på verdensranglistens 10.-plads, mens Frederik Løchte Nielsen fik sit gennembrud som doublespiller, da han vandt den hæderkronede Wimbledon-turnering.
Foto: Valentina Petrova (arkiv)/AP

Omvendt. Wozniacki er i 2011 rutsjet ned på verdensranglistens 10.-plads, mens Frederik Løchte Nielsen fik sit gennembrud som doublespiller, da han vandt den hæderkronede Wimbledon-turnering.

Tennis

Sejrsvant Wozniacki trues af dobbelt Løchte

Caroline Wozniacki, Frederik Løchte Nielsen eller Davis Cup-holdet får titlen som årets tennisspiller 2012.

Tennis

5. december vinder enten Caroline Wozniacki, Frederik Løchte Nielsen eller Davis Cup-holdet titlen som årets tennisspiller 2012.

»To sejre på WTA Touren, en grand slam-triumf i forbindelse med Wimbledon og et Davis Cup-hold, som fortsat er repræsenteret på et niveau lige under World Group«.

»Det er ikke skidt. Det er faktisk aldeles glimrende«, siger formand i Dansk Tennis Forbund, Henrik Klitvad, i en pressemeddelelse.

Caroline Wozniacki har haft patent på hæderen siden 2007, men Frederik Løchte Nielsen ligner et godt bud på en ny prismodtager. Frederik Løchte Nielsen kan vinde både individuelt og sammen med Davis Cup-holdet.

De nominerede

Caroline Wozniacki Den tidligere verdensetter har vundet titlen som årets tennisspiller i Danmark de seneste fem år. 22-årige Wozniacki vandt to WTA-titler i 2012 og sluttede året som verdens nummer 10.

Frederik Løchte Nielsen
Vandt sensationelt Wimbledon-titlen i herredouble med britiske Jonathan Marray og er i disse dage med ved tennisherrernes store sæsonfinale i London. Her er Løchte/Marray allerede kvalificeret til semifinalen efter to ud af tre gruppekampe.

Davis Cup-holdet

Det danske herrelandshold forblev i Europa/Afrika Group I - niveauet lige under World Group. Det skete med Frederik Løchte Nielsen, Martin Pedersen, Thomas Kromann, Christoffer Kønigsfeldt og Kristian Pless på holdet.

  • Det er et udvalg af journalister, redaktører, sportskommentatorer og tennisskribenter, som stemmer på, hvem der får titlen.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce