Boris Becker, der her ses i godt humør under sidste års US Open, har Caroline Wozniacki med i sit favoritfelt til Australian Open.
Foto: Kathy Willens/AP

Boris Becker, der her ses i godt humør under sidste års US Open, har Caroline Wozniacki med i sit favoritfelt til Australian Open.

Tennis

Boris Becker: Stort comeback af Wozniacki, der kan vinde sin første grand slam

Interview. Det tyske tennisikon forventer et meget tæt favoritfelt hos kvinderne ved Australian Open, mens han tror mest på Roger Federer hos mændene.

Tennis
FOR ABONNENTER

For 22 år siden løftede Boris Becker for sidste gang et grand slam-trofæ, da han havde nedkæmpet amerikanske Michael Chang i Australian Open-finalen. I dag giver den 50-årige tysker gode råd til talentfulde landsmænd, og han er en ivrig kommentator af alt, hvad der foregår i tennisverdenen.

Han giver også mange interview, blandt andet til Politiken som optakt til dette års udgave af grand slam-turneringen i Melbourne, hvor temperaturen i øjeblikket byder på store udsving, og hvor en række afbud har ramt de to singlerækker.

At den forsvarende mester og nybagte mor Serena Williams ikke stiller til start, åbner kvindernes række, men er det omsider Caroline Wozniackis tur til at score den ultimative succes? Boris Becker ser det bestemt som en mulighed.

»Caroline Wozniacki er en god ven, og det er dejligt, at hun er tilbage i topform. Det er et stort comeback af hende, og hun kan vinde sin første grand slam«, siger Boris Becker.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce