0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.
Denne artikel er delt af Marianne Stockmarr. Som abonnent kan du frit dele artikler med familie og venner – det kræver kun, at de logger ind eller opretter en profil.

Næste:
Næste:

Originalfoto: Loren Elliot / Ritzau Scanpix. Collage: Rasmus Vendrup

En mystisk tidskode og glade billeder førte internettets detektiver på sporet af huller i Djokovic' forklaring

Et af de største dramaer i moderne sportshistorie nåede fredag sit foreløbige klimaks, da en australsk minister besluttede at annullere ikkevaccinerede Novak Djokovic’ visum få dage før starten på Australien Open. Blandt andet med afsæt i retsdokumenter har Politiken rekonstrueret sagaen om tennisstjernens fald.

FOR ABONNENTER

Med få dage til Australian Open, en af de fire store grandslam-turneringer, indtog Novak Djokovic arenaen med det lyseblå underlag i Melbourne for at forberede sig til et titelforsvar. Det var torsdag 13. januar, og med en ketsjer i højre hånd dirigerede verdens bedste tennisspiller en behåret gul bold rundt på banen med stor præcision. Forhånd, baghånd, serv. Forfra. Akkurat som han havde gjort så mange gange tidligere på vejen mod sine ni tidligere sejre i Australien.

Du er der næsten

Du behøver ikke et abonnement for at læse artiklen. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

Annonce

For abonnenter

Annonce