Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Connie og klimadrengene vil have danskerne til at stemme grønt på søndag.

EP19
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Endnu en video fra Frank Hvam. Han vil altså virkelig gerne have, du stemmer til EP-valget på søndag

Vi skal have vores bedste klimafolk til EU. Selv Peter Kofod fra DF er grønnere end dem, de sender fra Polen, siger Frank Hvam i endnu en sjov video på Facebook.

EP19
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I mandags lagde Frank Hvam en video op på sin facebookside, hvor han truede med at tvinge alle, der ikke stemmer til europarlamentsvalget til at »æde en plastikpose, som er blevet fundet i maven på en delfin«.

Og sådan er det.

Nu har han udvidet sit video-hold med tidligere EU-klimakommissær Connie Hedegaard, komiker Mick Øgendahl, skuespiller Nikolaj Lie Kaas og tegner og forfatter Anders Morgenthaler. De opfordrer sammen danskerne til - i første omgang - overhovedet at stemme til valget på søndag, og til at man stemmer grønt.

’Connie og Klima Drengene’, har Frank Hvam kaldt videoen.

»Det kan godt være, vi ikke er enige alle sammen, men hvis vi ikke har nogen planet at være uenige på, så kan det hele sgu da være ligegyldigt. Så husk at give klimaet de allerbedste betingelser, når du stemmer på søndag. Stem grønt.«, siger Mick Øgendahl i videoen.

Ved sidste valg var den danske stemmeprocent nede på 56 procent. Markant mindre end stemmeprocenten til folketingsvalget, som ligger mellem 80-90 procent.

Danskerne synes tilsyneladende ikke, det er ligeså vigtigt, at stemme til europaparlamentsvalget, og det synes Connie og klimadrengene altså ikke er i orden.

»Vi skal sende vores bedste folk til EU. Margrete Auken, Morten Helveg, Rasmus og Rina, Pernille Weiss Jeppe og Løkkegaard. Ja selv Peter Kofod fra DF. Uanset hvem vi sender, så er de grønnere end dem de sender fra Polen«, siger Frank Hvam med henvisning til spidskandidaterne.

»Kom nu ud af fjerene, op ad sofaen. Det er altså vigtigt, venner«, afslutter Connie Hedegaard.

Se videoen fra i mandags herunder.


Læs mere:

Annonce

    Alt om EP19

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden