En slægtning til 'Kaiser' hos Google i New York.

En slægtning til 'Kaiser' hos Google i New York.

Internationalt

Google jagtede kvælerslange

Pythonslange forsvandt i weekenden på internetfirmaet Googles kontor på Manhattan. Personalet fandt den - uden brug af søgemaskine.

Internationalt

Kæledyr på kontoret er et fænomen, der er ved at brede sig i USA.

Men det hører til sjældenhederne, at det er kvælerslanger, der bevæger sig ind og ud mellem printere, pc'er og kaffeautomater.

Medarbejdere på New York-afdelingen af et af verdens mest succesrige internetfirmaer, Google, havde en ualmindelig hård mandag, da de blev sat til at efterspore en af kollegernes kæledyr, en pythonslange.

Det skriver Associated Press og websiden Valleywag.com

Pythonen bruger ikke gift mod sine ofre, men kvæler dem. Omtalte kæledyr har dog næppe været effektivt i Googles kamp mod f.eks. Yahoo.com eller Jubii.dk.

Rundt i asfaltjunglen

Slangens naturlige omgivelser er dem, der kendes fra f.eks. sydamerikansk jungle á la Indiana Jones, men ikke asfaltjungle á la Manhattan.

Google-kæledyret, der lyder navnet 'Kaiser', gemte sig i et kontorkompleks på 27.870 kvadratmeter, kendt blandt newyorkere som 'Googleplex'.

Det er velforsynet med mange rekreative faciliteter, hvor de ansatte kan slange sig i solskinnet. 500 Google-medarbejdere arbejder i og omkring bygningen.

Alle Googles slangetæmmere blev mobiliseret i løbet af mandagen, og mandag aften blev Kaiser fundet i god behold.

»En slange forsvandt, og der er ikke tale om en aprilsnar«, siger Ellen West, talskvinde for Google til AP.

Hun ville ikke gå i detaljer med, hvor dyret havde opholdt sig.

»Slangen har forladt bygningen og er nu hos sin ejermand«, tilføjer hun.

Google har hovedkvarter i Mountain View i Californien. AP oplyser ikke, hvor mange kvælerslanger, der er knyttet hertil.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce