Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Demonstranterne i Myanmar får nu støtte fra tusinder af bloggere over hele verden, der  har meldt sig til en aktion mod militærstyrets hårde kurs over for protestaktionerne.

Demonstranterne i Myanmar får nu støtte fra tusinder af bloggere over hele verden, der har meldt sig til en aktion mod militærstyrets hårde kurs over for protestaktionerne.

Internationalt

Blog-protest mod militærjunta

Bloggere over hele verden opfordres til at vise deres sympati med indbyggerne i Myanmar/Burma ved en fælles internetprotest i morgen.

Internationalt

Organisationen Free Burma! har erklæret 4. oktober for 'International Blogger-dag for Burma'.

På organisationens hjemmeside opfordres bloggere til at støtte den 'fredelige revolution' mod militærjuntaen og de indbyggere, der lige nu kæmper en ubevæbnet kamp mod 'deres brutale regime'.

De bloggere, der tilslutter sig aktionen, vil i morgen undlade at skrive indlæg på deres egen blog og i stedet placere et banner med teksten 'Free Burma!'

To tyskere står bag protest
Militærjuntaen har afbrudt Myanmars internetforbindelse til omverdenen, sandsynligvis for at forhindre, at der slipper detaljer ud om overgreb og drab på munke og andre indbyggere, der i de seneste dage har gennemført fredelige protester mod juntaen.

Ifølge militærjuntaen er ti mennesker blevet dræbt under kampe mellem politi og demonstranter, mens kritikere taler om flere hundrede dræbte.

'Free Burma's blog-protest er iværksat af to tyske universitetsstuderende. De fik idéen til aktionen fra en såkaldt Wiki-side på internettet, hvor folk fra hele verden har lagt hovederne i blød for at finde måde at støtte demonstranterne i Myanmar på.

Over 3.500 bloggere har allerede meldt sig til protestaktionen på hjemmesiden www2.free-burma.org

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce