Et palæstinensisk børnetv-program opfordrer til at boykotte danske varer og dræbe danskere, specifikt Kurt Westergaard, der har tegnet Muhammed med en bombe i turbanen.

Et palæstinensisk børnetv-program opfordrer til at boykotte danske varer og dræbe danskere, specifikt Kurt Westergaard, der har tegnet Muhammed med en bombe i turbanen.

Internationalt

Hamas børne-tv opfordrer børn til at skade Danmark

En børneudsendelse i Hamas-tv lærer børn at boykotte danske varer og opfordrer børnene til at hævne genoptrykningen af Kurt Westergaards Muhammed-tegning.

Internationalt

I det palæstinensiske børneprogram 'The pioneers of tomorrow' (Morgendagens pionerer, red.) på den arabiske tv-kanal Al-Aqsa opfordrer en stor lyserød kanin og en børnevært til boykot af danske varer og drab af danskere, hvis de danske Muhammed-tegninger igen bliver genoptrykt.

»Boykotter du israelske og danske varer?«, spørger en stor lyserød kanin den palæstinensiske pige, Amani, som ringer ind til programmet.

»Ja Assud. Det gør jeg«, svarer pigen bestemt.

»Er du helt holdt op med at spise dem?«

»Ja, det er jeg«, siger hun, og kaninen klapper i sine store lyserøde hænder og svarer:

»Det er godt. Bliv ved med det«.

»Vi vil alle sammen boykotte alle danske varer og også israelske«, supplerer børneværten Sara.

Danskerne ydmygede muslimerne Opfordringen kommer, efter at 17 danske aviser onsdag 13. februar genoptrykte Kurt Westergaards tegning af Muhammed med en bombe i turbanen.

»Hvordan vover danskerne at håne Allahs profet? Kan du svare på det?«, spørger den omtrent 14-årige vært, Sara, i børneprogrammet 'Morgendagens Pionerer på Al-Aqsa TV.

Og den lyserøde kanin, Assud, svarer:

»Nej, det kan jeg ikke«.

»Måske er det, fordi Vesten har set, at vi har flyttet os væk fra Allahs religion og fra vor profet Muhammeds Sunna (livsskildring red.). De har set, at vi har svigtet Allahs religion, og derfor tror de, at de kan fornærme profeten Muhammed. Men jeg siger til dem: De vil skulle gøre det godt med alt, hvad de ejer, selv deres blod. De vil ikke tillade at gøre det igen«.

Opfordrer til at dræbe danskere
Derefter truer både pigen og kaninen med at svare igen på offentliggørelsen af Muhammed-tegningen ved at dræbe danskere, hvis tegningerne endnu engang bliver genoptrykt:

»De tror, at de kan krænke profeten, men jeg siger til dem, I aner ikke, hvad der venter jer. 'Morgendagens pionerer's soldater vil genoprejse Muhammeds ære med alt, hvad de ejer, selv med deres blod. De vil ikke lade dem gøre det igen (genoptrykke Muhammed-tegningerne red).« siger børneværten Sara.

Hvis de gør det igen, så slår vi dem ihjel, ikke?«, siger den lyserøde kanin, Assud.

»Om Allah vil«, svarer Sara.

»Jeg vil bide dem! Og æde dem!«, siger kaninen glad.

Opfordrer til at dræbe Kurt Westergaard

Til sidst i udsendelsen spørger Sara pigen, Tasnim, der har ringet ind til udsendelsen, hvad hun vil sige til den danske tegner Kurt Westergaard, mens et fotografi af en BT-forside med Kurt Westergaard toner frem på skærmen.

»Han er kriminel«, indskyder den lyserøde kanin.

»Jeg siger til ham og til dem alle, at ligegyldigt hvor meget de forsøger at gemme ham, så vil det lykkes os at nå frem til ham og myrde ham«, svarer Tasnim.

»Jeg anråber jorden om at sluge ham, så han kan være en advarsel til andre som ham«, svarer den unge vært Sara.

Se hele programmet her

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce