Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Finanskrisen skaber dødelig familietragedie

Fortvivlet revisor skyder fem familiemedlemmer og sig selv i forlængelse af finansielle problemer.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En 45-årig mand fra Los Angeles, der tilsyneladende var slået ud af økonomiske problemer, har skudt sin hustru, sine tre sønner og sin svigermor inden han tog livet af sig selv.

Det oplyser politiet.

Familiefaderen, hvis identitet ikke umiddelbart er blevet offentliggjort, skød de fem familiemedlemmer og sig selv i lørdags.

Efterlod tre afskedsbreve

Manden, en tidligere ansat i et førende revisionsfirma, som havde en MBA i finansiel ledelse, men som havde vanskeligheder med at finde et arbejde, efterlod sig tre afskedsbreve, der beskrev hans finansielle vanskeligheder.

»Vi har indtryk af, at han nylig blev fortvivlet på grund af finansielle transaktioner og sin husstands finansielle situation og at dette udvidede selvmord var en direkte følge af dette«, siger politiets talsmand, Michael Moore.

Mange mennesker har mistet deres arbejde de seneste måneder i USA, der, i lighed med mange andre lande, kæmper med en stigende finansiel krise.

En regeringsrapport fra sidste uge fastslår, at amerikanske arbejdsgivere i september nedskar arbejdsstyrken med 159.000 personer uden for landbrugssektoren. Det var niende måned i træk, at arbejdsløsheden steg i USA.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden