Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Politiet jagter gal våbenmand

En mand bevæbnet med et luftgevær er stadig på fri fod efter at have ramt 10 forældre til børnehaveklassebørn i Lyon.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiet i den sydfranske storby Lyon eftersøger en mand, der har skudt med et luftgevær mod forældre, der kom for at hente deres børn hjem fra børnehaveklasse.

Det skete omkring 13.30

10 blev ramt af små hagl fra luftgeværet, men ifølge nyhedsbureauet AP er kun fem af dem såret - og ingen alvorligt. To er ramt i hovedet og en i benet.

Der er højst tale om overfladiske skrammer, og ingen er kommet så alvorligt til skade, at der har været behov for at bringe dem til behandling på hospitalet.

Skud mod park foran skolen Ifølge tv-stationen tf1 blev alle ramt af hagl fra luftgeværet, da de krydsede en park, der ligger foran skolen Harmony.

Der er ingen børn blandt de ramte, og AP skriver, at det ifølge det lokale skoledistrikt ikke ser ud til, at selve skolebygningen var mål for skuddene.

Ifølge Anne Le Scanff, der er talsmand for skoledistriktet, sigtede manden mod folk cirka 30 meter foran skolen.

»Børnene var stadig inde i klasseværelserne. De vidste ikke, hvad der foregik«, siger Anne Le Scanff, der forsikrer om, at »situationen er under kontrol».

Gemmer sig måske i nabobygning

Politiet leder dog stadig efter manden, som man mener fortsat er bevæbnet.

Nogle kilder melder, at han er set flygte fra stedet - måske ind i en nabobygning, hvor han stadig opholder sig. Andre kilder mener at vide, at han hele tiden har opholdt sig i nabobygningen og at det var der, han skød fra.

Ifølge europe1 bliver forældre og børn beskyttet inde i børnehaveklassens bygning, og politiet har afspærret et område i en radius af 150 meter omkring parken.

Der er også et hold krisepsykologer på stedet for at yde assistance til de implicerede.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden