Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Ny snestorm lammer USA

USA er natten til onsdag dansk tid blevet ramt af endnu en snestorm.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En stor, ny snestorm fejede i nat dansk tid ind over USA fra delstaterne Illinois til Virginia og New York.

Snestormen kommer efter, landet i forvejen ligger under for snemasserne, der nærmer sig en rekordstor mængde i USA's historie.

Regeringskontorerne i hovedstaden Washington er onsdag lukket for tredje dag i træk, hvilket omfatter omkring 230.000 offentligt ansatte.

Skoler lukker Imens er flere skoler klar til at forlænge lukkeperioden indtil næste uge, hvor den amerikanske meteorologiske tjeneste regner med op til 36 centimer ny sne.

I flere dele af østkysten, som har fået den værste del af snevejret, var der meldt stormvarsel ud og advarsler om at bevæge sig udenfor.

Samtidig er tusinder af hjem stadig uden strøm, efter fredag og lørdags massive snefald, som i amerikanske medier er døbt som 'Snowmageddon'.

Hele kvarterer er blevet begravet i op til 91 centimeter sne. Kraftige vinde forventes også at ledsage den seneste storm, som kan føre til flere strømafbrydelser.

Spiller kort

Jennifer Ganem fra en af Marylands forstæder har blandt andet brugt tiden med sine fire børn på at spille kort, da strømmen i tv'et de sidste to dage har manglet ligesom resten af ellen i huset.

»Vi har spillet en masse kort spil, og de (børnene, red.) har håndteret det kolde vejr meget bedre, end jeg havde forventet«, siger Jennifer Ganem.

Ganem er ikke vild med, at en ny storm kommer på besøg, selvom børnene har fri fra skole og masser af tid til at kælke og lege i sneen.

»Min datter sagde faktisk til mig i morges, ok, jeg er færdig med vinter nu«, siger Jennifer Ganem.

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden