Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
MARKUS SCHREIBER (arkiv)/AP
Foto: MARKUS SCHREIBER (arkiv)/AP

Determineret. »Nato-allierede og partnere vil fortsætte missionen og sikre, at Afghanistan aldrig igen bliver et sikkert sted for ekstremisme«, siger Anders Fogh Rasmussen.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nato-Fogh: Kampen mod terror fortsætter

Nato er af stor betydning i verdens fortsatte kamp mod terrorister, siger Natos chef.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Som resten af verdens ledere erklærer Anders Fogh Rasmussen, Natos generalsekretær, langt fra kampen mod terrorisme slut, selvom topterroristen over dem alle, al-Qaeda lederen Osama bin Laden, er død.

Nato har en vigtig rolle i den fortsatte bekæmpelse af terrorisme, slår Anders Fogh Rasmussen fast.

»Terrorisme udgør fortsat en direkte trussel mod vores sikkerhed og den internationale stabilitet. Internationalt samarbejde er stadig afgørende, og Nato er kernen i dette samarbejde«, siger Fogh.

Nato fortsætter missionen

»Nato-allierede og partnere vil fortsætte missionen og sikre, at Afghanistan aldrig igen bliver et sikkert sted for ekstremisme, men udvikler sig i fred og sikkerhed«, lyder det fra Nato-chefen.

Da USA 11. september 2001 blev ramt af det historiske al-Qaeda-terrorangreb, som Osama bin Laden var hovedmanden bag, var det ikke kun et angreb mod USA, men alle Nato-allierede, siger Fogh.

Netop derfor er Bin Laden også utrolig vigtig for den fremtidige sikkerhed over hele verden.

»Dette (bin Ladens død, red.) er af vigtig betydning for Nato-allieredes sikkerhed og alle de nationer, som har tilsluttet os i vores bestræbelser på at bekæmpe svøben af global terrorisme for at gøre verden et mere sikkert sted for os alle«, siger Fogh.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden