Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
ALASTAIR GRANT (arkiv)/AP
Foto: ALASTAIR GRANT (arkiv)/AP

Hacking. Hackere fra det løse netværk Anonymous har offentliggjort en optagelse af et telefonmøde mellem det amerikanske forbundspoliti FBI og britiske Scotland Yard.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hacker lyttede med på telefonmøde mellem FBI og Scotland Yard

Politifolkene diskuterede en hackingsag, da Anonymous var med på en lytter.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hackere fra det løse netværk Anonymous har offentliggjort en optagelse af et telefonmøde mellem det amerikanske forbundspoliti FBI og britiske Scotland Yard.

På optagelsen kan politiefterforskere fra de to lande høres i færd med at diskutere en hackingsag, som for øjeblikket er for retten i Storbritannien. Efterforskerne kædede sagen sammen med efterforskninger i Baltimore, New York og Los Angeles i USA, samt Irland.

Både FBI og Scotland Yard har bekræftet, at Anonymous-hackernes optagelse er autentisk. Alt tyder på, at sikkerhedsbrudet opstod i den amerikanske ende af kaldet, skriver britiske The Guardian.

LYD Hør en redigeret udgave af optagelse hos The Guardian ( eksternt link, engelsk)

Anonymous har også offentliggjort en email, tilsynladende fra FBI, hvor navnene på alle deltagere i konferencekaldet fremgår.

Drillede FBI efter aktion

Det er uklart, hvordan Anonymous er kommet i besiddelse af optagelsen, men ifølge BBC tyder alt på, at hackerne ikke har optaget selve samtalen, men derimod har fået fingre i en politiemail, hvor en optagelse blev rundsendt til andre interessenter.

På en Twitterprofil, som før har repræsenteret gruppens synspunkter, drillede Anonymous tidligere i dag det amerikanske politi.

TWITTER Se profilen AnonymousIRC ( eksternt link, engelsk)

»FBI må være nysgerrige over, hvordan vi i længere tid har kunnet læse deres interne kommunikation«, stod der.

Anonymous er ikke en gruppe i traditionel forstand. Der er tale om en løs gruppering af teenagere, hackere, anarkister og informationskrigere, som handler alene eller samlet under fællesbetegnelsen Anonymous.

FACEBOOK

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden