Fundet. Fire årtier ledte ejeren efter sin stjålne bil, og så en dag fandt han den på eBay.

Fundet. Fire årtier ledte ejeren efter sin stjålne bil, og så en dag fandt han den på eBay.

Internationalt

Mand fandt sin stjålne bil på eBay efter 42 år

Han har ledt efter sin elskede bil siden 1970. Endelig fandt han den.

Internationalt

42 år efter Bob Russell fra Texas fik stjålet sin elskede bil, en Austin Healey fra 1967, fandt han den på online auktionssiden eBay.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

I mere end fire årtier har Bob Russell ledt efter bilen, hver gang han har været på farten. Han har trawlet gennem utallige bilannoncer, og endelig fandt han den.

Skeptisk bilforhandler På trods af at han ringede til bilforhandleren og fortalte, at det var en stjålet bil, han var i gang med at sælge, skulle der mere til, før han igen kunne sætte sig ind bag rattet.

Den skeptiske bilforhandler kunne fortælle Russell, at han havde købt bilen af en mand, der havde haft den i familien siden 1970. Det år hvor bilen blev stjålet.

Bilforhandleren tilbød Bob Russell, at han måtte købe bilen tilbage for 24.000 dollars, cirka 145.000 kroner. Det afslog han dog.

Langsommelig proces

I stedet valgte Bob Rusell tålmodigt at vente på, at FBI fik deres database op at køre, så de kunne finde den tyverianmeldelsen, der ville bevise, at bilen var hans.

Herefter kunne Bob og hans kone Cynthia tage turen til Californien for at hente bilen.

Planen er nu at sætte bilen tilbage i den stand, den havde, da den blev stjålet lige efter parrets anden date.

Når det er gjort, vil bilen have en værdi på op mod 300.000 kroner.

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

Forsiden

Annonce