0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Tragedie i Wisconsin: Formodet massemorder har skudt sig selv

Politiet har fundet lig af mand, som formodes at have dræbt tre og såret fire i et kurcenter. Han havde polititilhold mod at opsøge sin kone, som arbejder ved kurcentret.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Mistænkt. Dette foto fra Brookfield politi viser 45-årige Radcliffe Franklin Haughton, som formodes at stå bag et skyderi, der søndag dræbte tre og sårede fire i i en forstad til Milwaukee i Wisconsin. Haughton er nu fundet død, efter at han havde skudt sig selv.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den formodede gerningsmand ved et skyderi i Wisconsin har skudt sig selv, efter at han tidligere i dag dræbte tre personer og sårede fire.

Det oplyser det lokale politi i Brookfield ved Milwaukee efter over seks timers jagt på den mistænkte til det skyderi, der fandt sted om formiddagen søndag, omkring klokken 18 dansk tid.

Liget af 45-årige Radcliffe Franklin Haughton er fundet i kurcentret. Det sker, efter at politiet i dagens løb har været på jagt efter den formodede gerningsmand.

Den mistænkte havde polititilhold til sin kone Manden døde af sår, han selv havde påført sig ved at skyde sig selv, oplyser politichef Dan Tushaus fra Brookfield politi på et pressemøde. Politiet har ingen andre mistænkte.

Politiet kunne først ikke komme ind og gennemsøge kurcentret på grund af noget, der lignede en hjemmelavet bombe. Politiet har måttet afvente bombeeksperter fra Milwaukee, før de kunne rykke videre ind i centret. Også forbundspolitiet, FBI, og politiets tungt bevæbnede SWAT-enhed har været involveret.

Artiklen fortsætter under videoindslaget:

Haughtons far, Radcliffe Haughton Sr., siger til CBS, at hans søns kone, Zina Haughton, arbejdede på kurcentret.

Faren fortæller, at han vidste, at de havde problemer, og at hans søn havde fået polititilhold mod at opsøge Zina Haughton ugen forinden. Det er endnu ikke oplyst, om hun er blandt ofrene.

Dette stemmer overens med oplysninger fra politiet om, at det arbejder med en teori om, at problemer i hjemmet ligger bag dagens tragedie.

Andet store skyderi på to måneder

Alle fire sårede meldes får behandling og meldes uden for livsfare.

Det er det andet store skyderi på to måneder. 5. august blev seks personer dræbt af 40-årige Wade Michael Page, i et sikh-tempel syd for Milwaukee. Page var del af en racistisk subkultur. Også han tog sit eget liv.

Annonce