Studerende og lærere venter udenfor politiafspærringen, mens politiet undersøger en mordsag, som er endt i tre dødsfald, hvor det ene offer muligvis er gerningsmanden selv.
Foto: Dan Cepeda/AP

Studerende og lærere venter udenfor politiafspærringen, mens politiet undersøger en mordsag, som er endt i tre dødsfald, hvor det ene offer muligvis er gerningsmanden selv.

Internationalt

Øjenvidne: Morder dræbte med bue og pil

Blodig tragedie på college i Wyoming, USA.

Internationalt

En lærer, en elev og endnu en person meldes omkomne, efter at de blev dræbt med et 'skarpt objekt' på et amerikansk college, skriver den lokale avis Casper Star Tribune.

Det skete ved 9-tiden i morges lokal tid på den kommunale skole Caspers College i byen Casper i Wyoming, USA.

Politiet har bekræftet, at drabsmanden selv er en af de tre omkomne.

Den mistænkte drabsmand var ikke selv studerende på skolen, melder politiet, som også oplyser, at der var en kvinde blandt ofrene.

4.400 studerende evakueret En lærer og en anden person blev fundet dræbt ved skolens fysiklokaler, og alt tyder ifølge de lokale medier på, at den sidste blev fundet udenfor.

Politiet har afspærret en stor del af området omkring skolen.

Ifølge en studerende kom en af skolens sekretærer løbende ind i hendes klasse og råbte, at skolen skulle evakueres, og skolens cirka 4.400 elever samlede sig derefter udenfor under politiets opsyn.

Lærer skudt og stukket ihjel

»Jeg troede ikke, der rigtigt var noget galt«, siger en af dem til Star Tribune.

Men da eleverne så politiafspærringerne udenfor, begyndte rygterne at svirre.

LÆS OGSÅ

To vidner har udtalt til Star Tribune, at de hørte fra en grædende pige, som befandt sig i klasseværelset, hvor læreren blev dræbt, at en person havde skudt læreren ned med en bue og pil, hvilket politiet indtil videre hverken vil udelukke eller bekræfte.

Herefter havde personen stukket læreren gentagne gange med noget, hun ikke kunne se, hvad var.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce