Nu når skaden har mistet sin højtelskede mobiltelefon, pas på - du kan være det næste offer for den tyvagtige fugl. (Arkivfoto)
Foto: ALASTAIR GRANT/AP

Nu når skaden har mistet sin højtelskede mobiltelefon, pas på - du kan være det næste offer for den tyvagtige fugl. (Arkivfoto)

Internationalt

Tyvagtig skade afsløret af politiet

Da tyske politibetjente var ude og lede efter en lommetyv, fandt de en ret utraditionel gerningsmand.

Internationalt

En skade tabte fejlagtigt en stjålen mobiltelefon lige foran nogle tyske politibetjente, som var ude og lede efter lommetyve.

Det skriver Der Spiegel.

Telefonen landede for fødderne af betjentene, der blev forvirret over den flyvende telefon. Men de kom hurtigt ud af fjerene, da de opdagede, hvem der stod bag.

»Politimændene var på udkig efter lomme- og biltyve, da deres koncentration blev uhøfligt afbrudt af en mobiltelefon, der faldt fra himlen med et ordentligt brag«, skrev politiet ifølge Der Spiegel i en pressemeddelse.

»De forbløffede politimænd fattede først, hvad der skete, da de så en stor fugl baske vildt med vingerne«, .

Forsøgte at få fat i mobil

For skaden havde ikke tænkt sig at give sine tyvekoster op så let, så den store fugl dykkede ned for at få fat i sin elskede mobil. Men politiet havde allerede samlet telefonen op og taget den i sin varetægt.

»Fuglen kunne slet ikke acceptere, at den havde mistet en af sine tyvekoster, og selv efter betjentene stod og skrev rapport, ledte skaden desperat efter mobilen på toppen af og rundt om de parkerede biler«, forklarede politiet i pressemeddelsen.

Skaden må have haft mobiltelefonen på sig et stykke tid, fordi den var våd og havde is på sig.

Den er stadig på frie vinger.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce