Kvinder dyrker trøstesex med islamister i Syrien

Tusindvis af tunesiske kvinder begår 'sex-jihad' i Syrien, hævder minister.

Internationalt

Tunesiske kvinder rejser til Syrien for at trøste de islamistiske oprørere i borgerkrigen, siger en tunesisk minister. Det skriver den britiske avis The Telegraph.

»De rejser til Syrien og har sex med 20, 30 og 100 mænd«, sagde ministeren i det tunesiske parlament i torsdags.

Minsteren for det tunesiske ministerium for kvinder, Ben Jeddou, fortæller, at det er et stort problem, at kvinderne vender gravide hjem til Tunesien.

»Efter de har haft den seksuelle kontakt i form af 'jihad al-nikah' (seksuel hellig krig, red.), kommer de gravide hjem«, siger Ben Jeddou.

Legitim hellig krig

Jihad al-nikah tillader i nogle radikale sunni-muslimske kredse, at kvinder har sex før ægteskabet og har sex med adskillige partnere. Det er en legitim måde at føre hellig krig på at trøste en islamisk oprørssoldat med sex.

Ministeren ville ikke sætte et konkret talt på, hvor mange tunesiske kvinder der drager til Syrien for at trøste borgerkrigerne, men han estimerede, at der var tale om 6.000, og medier rapporterer om hundredvis.

Samme medier mener, at også hundredvis af tunesiske mænd er rejst til Syrien for at forsøge at vælte præsident Bashar al-Assad. Dog med krudt og ikke med kroppen.

Jihad al-nikah har efter sigende været et kendt fænomen i løbet af de sidste mange års krige i Afghanistan og Irak.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce