Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Første halal-sexshop er et kæmpehit

Verdens første halal-online-sexshop fik 70.000 besøg på fire dage.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Muslimske par er vilde med at udfordre deres sexliv med hjælpemidler købt på internettet.

Sådan lyder det fra ejeren af den første 'halal-sexshop' på nettet, den 29-årige hollandsk-marokanske muslim Abdelaziz Aouragh, skriver britiske The Telegraph.

»Vi har fået cirka 70.000 besøg på de første fire dage«, siger Abdelaziz Aouragh, der med forretningen dermed kan have ramt en ren guldåre.

Fik fatwa og gik i gang Men det har også krævet et lidt større arbejde end bare at lægge endnu en spraglet hjemmeside op med bare bryster og eksotiske aparater.

For det ville nemlig slet ikke være i orden i Islam.

I stedet kontaktede den unge muslim en lokal imam om projektet, som sendte spørgsmålet videre til en saudisk sheik.

Og her fik han lov til at stifte webforretningen med en vaskeægte fatwa (religiøst påbud). Den saudiske sheik krævede dog at de solgte produkter kun bruges i ægteskabet.

Ingen frække billeder
Desuden skal alle produkterne være halal - altså tilladte i islam. Dermed må der hverken være alt for frække ord eller billeder af nøgne mennesker på hjemmesiden.

»De fleste af produkterne derude har billeder af nøgne mennesker eller bruger grimt sprog - det var meget svært at finde nogen jeg kunne bruge i min forretning«, siger den unge sex-entreprenør.

I stedet er indgangen til hjemmesiden - ifølge andre medier, for i skrivende stund er den nede - en sober vej i sort og hvid, hvor kvinder opfordres til at komme ind i webforretningen i venstre vejbane, og mænd i højre.

Herefter kan de vælge imellem blandt andet massageolier, glidecreme og elskovsmidler i lyserøde eller blå æsker med firmaets logo.

Muhammed hjalp også med sexlivet

Og ifølge endnu en imam, som den hollandsk marokkanske entreprenør konsulterede, da han arbejdede med forretningskonceptet, er hjælpemidler til at få sexlivet til at glide en god ting.

»Det er vigtigt i Islam at både mænd og kvinder får orgasme. Hvis hun ikke tilfredsstilles, vil hun bruge urene metoder som masturbation eller vibratorer«, fik Abdelaziz Aouragh at vide af imam Boularia Houari.

Heller ikke den hollandske imam Abdul Jabbar kan finde noget anstødeligt ved Abdelaziz Aouragh sexforretning.

»Så længe han ikke sælger legetøj og den slags ting er der ikke noget problem«, siger han til The Telegraph, og tilføjer at muslimernes profet Muhammed gav masser af råd om sex i ægteskabet.

Sexforretningen El Asira - 'samfundet' på dansk - er nede lige nu, men har webadressen herunder.

SE WEBSIDE Halal-sexforretning på nettet

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Vi holder sommerferie men...
  Vi holder sommerferie men...

  Henter…
 • Margethe Vestager taler til EU's kokurrencekommission, februar 2019. Photo by Aris Oikonomou / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?
  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?

  Henter…

  Dagens politiske special kigger på magtfordeling og nye poster i politik, både i Bruxelles og Danmark. EU har fået nye topchefer, og herhjemme har Mette Frederiksen tildelt sin særlige rådgiver, Martin Rossen, en magtfuld position i Statsministeriet. Er det et demokratisk problem?

 • Campingpladsen på årets Roskilde Festival er åbnet og deltagerne fester mellem teltene indtil pladsen åbner onsdag.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn
  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn

  Henter…

  Campingområdet på Roskilde Festival er et parallelsamfund - en by af luftmadrasser, øldåser og efterladte lattergaspatroner. En stærk kontrast til de unges strukturerede hverdag. Men hvordan føles friheden? Og hvordan er det lige med kærligheden, når intet er, som det plejer?

Forsiden