0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Ekspert: Red klimaet - spis lidt mindre kød

Færre bøffer og mejerivarer vil gavne klimaet, mener Concitos videnschef.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
THOMAS BORBERG
Foto: THOMAS BORBERG

FORBRUG. Danskerne er blandt verdens mest kødspisende folkeslag. Vil vi modvirke klimaforandringerne skal vi skære ned på animalske produkter, råder klimaekspert.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Danskerne er opdraget til at lade bilen stå og huske at slukke lyset efter sig.

Men vil de virkelig gøre noget for at undgå klimaforandringerne, så er der et område, hvor hver enkelt kan bidrage langt mere: Der skal færre animalske produkter på tallerknerne.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere