Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

22-årig dansker fængslet i New York

Dansker sigtet for seksuelt misbrug af 15 børn.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En 22-årig dansk pædagogstuderende er anholdt og fængsel i New York for angiveligt seksuelle krænkelser. Det skriver flere danske og amerikanske medier.

Vagthavende hos Udenrigsministeriets Borgerservice bekræfter, at danskeren blev anholdt i New York den 27. juni.

Det danske konsulatet i New York har besøgt ham, og han får juridisk bistand i det retslige forløb, oplyser Borgerservice til Ritzau.

Ifølge flere amerikanske og danske medier, skulle den 22-årige være blevet fængslet. Udenrigsministeriet vil ikke oplyse, i hvor lang tid han er fængslet.

Mistænkt for misbrug af 15 børn

Den amerikanske avis Daily News skriver, at danskeren er sigtet for seksuelt misbrug af 15 børn. Han arbejdede på en institution i det velhavende Midtown, hvor de påståede krænkelserne angiveligt skulle have fundet sted.

I første omgang blev den unge mand frikendt for beskyldningerne ved institutionens egne undersøgelser, men siden blev han sigtet for forhold af seksuelt misbrug af mindreårige under 11 år, oplyser myndighederne til avisen.

En dommer har torsdag aften fængslet den 22-årige.

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden