Vindere. John og Lisa Robinson havde hunden med, da de fredag eftermiddag fik endeligt bekræftet, at de har vundet  2,7 milliarder kroner i det amerikanske Powerball lotteri.
Foto: Mark Humphrey/AP

Vindere. John og Lisa Robinson havde hunden med, da de fredag eftermiddag fik endeligt bekræftet, at de har vundet 2,7 milliarder kroner i det amerikanske Powerball lotteri.

Internationalt

Han tjekkede tallene fire gange: Nu har han vundet 2,7 milliarder

En af de tre vindere af over 8 milliarder kroner er fundet i Tennessee.

Internationalt

John og Lisa Robinson fra Munford, Tennessee, er de første vindere af den rekordstore lottogevinst i denne uges Powerball-lotteri. Det skriver AP.

Med over 8 milliarder kroner i onsdagens pulje har der været massiv opmærksomhed omkring det amerikanske lotteri.

Vindernumrene blev 04, 08, 19, 27, 34 og Powerball 10. En kombination, som kun tre kuponer indeholdt. Ægteparret fra Tennessee har fredag eftermiddag (lokal tid) fået verificeret ægtheden af deres lotto-kupon, og den er god nok. De har vundet 2,7 milliarder kroner.

Vinderne tog selv initiativ til interview

Allerede fredag morgen stillede vinderne op til et interview i NBC-showet 'Today News'. Et interview, som parret selv havde taget initiativ til.

»Vi var ærligt talt lidt bange til at starte med. Jeg var klar over, at vi måtte have en revisor og en advokat og følge procedurerne. Men nu, hvor alle ved, at jeg har vundet, vil jeg nok være lidt nervøs«, siger John Robinson til NBC-journalisten og klukker lidt.

Han har vinderkuponen i brystlommen, og viste den stolt frem i tv-studiet.

En vinderkupon er solgt i Mulford, Tennesee

John Robinson havde sammen med sin kone købt syv lotto-kuponer, men lagde sig til at sove inden vindertallene blev trukket. Lisa Robinson sad derfor alene foran fjernsynet, da vindertallene blev læst op.

»Jeg kiggede ned, kiggede ned igen og efter tredje gang løb jeg ned ad gangen og råbte på John«, fortæller hun til NBC.

LÆS KLUMME:

Parret troede først rigtig på deres eget held, da de næste morgen hørte nyheden om, at en vinderkupon var blevet solgt i deres hjemby, Mulford.

»Jeg tjekkede tallene fire gange, men vi fik ikke sovet meget den nat. Vi blev oppe og så den første nyhedsudsendelse om morgenen. Det var der, vi hørte de gode nyheder først, fortæller John Robinson.

Foruden John og Lisa Robinsons kupon er der solgt en vinderkupon i Californien og Florida. Alle tre kan vælge at få pengene udbetalt på én gang eller på årlig basis. Vælger de den sidste mulighed vil de få udbetalt betydeligt flere penge.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce