Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Dk**ny** Tt**tok**/AP
Foto: Dk**ny** Tt**tok**/AP

Arkivfoto

I Somalia er det blodige kaos altid nærværende

New York Times’ Afrikakorrespondent besøgte i sidste uge Somalias hovedstad for første gang i flere år. Det første, han bemærkede, var, at der var sket fremskridt i byen. Men så lød den første eksplosion.

FOR ABONNENTER

Da den første eksplosion flængede luften, kiggede mændene på hotellets terrasse op et øjeblik og kastede så et blik på hinanden – inden de fortsatte med at spise deres morgenmad. Mogadishu, Somalias hovedstad, har for længst vænnet sig til ubehagelige lyde, og ingen tog sig tilsyneladende videre af et højt brag et sted i nærheden.

Der skulle endnu en eksplosion, denne gang voldsommere, til at fange folks opmærksomhed. Der foregik et eller andet forfærdeligt.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden