0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Fredrik Sandberg/AP
Foto: Fredrik Sandberg/AP

Dagen derpå i Rinkeby, nordvest for Stockholm. Hvor optøjer brød løs få timer efter, at det officielle Sverige havde taget afstand fra Donald Trumps bemærkninger om problemer med immigration i Sverige.

Måske havde Trump alligevel ret: Amerikanske medier kaster sig over skud og ballade i Rinkeby

Politiets skud mod bøller i Rinkeby mandag aften er tophistorie i medier over hele verden. Trumps udmelding om svenske problemer på grund af immigrationspolitik kom pludselig til at holde stik, mener mange ifølge svenske medier.

FOR ABONNENTER

Udbrændte biler, blå blink, og betjente presset til at skyde mod stenkastende bøller i indvandrerforstaden Rinkeby nordvest for Stockholm mandag aften har fået massiv opmærksomhed fra især amerikanske medier, beretter dagbladet Dagens Nyheter.

De beretter, at historien fra Rinkeby var mest læste på Washington Posts website i går, at New York Times kører tophistorier på sagen, og at CNN har en mand på stedet under overskriften: 'Se, hvad der sker i Sverige'.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere