Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Batmanflyet. B-2 bombeflyet er USA's mest moderne, det havde ikke været i brug i seks år, indtil præsident Obama godkendte angrebet på IS i Libyen. Her ses to B-2 fly på startbane på en amerikansk base i Guam, Stillehavet. Flyene er rutinemæssigt udstationeret på basen.
 (U.S. Air Force photo/Senior Airman Jovan Banks)
Foto: U.S. Air Force/509th Bomb Wing Public Affairs W

Batmanflyet. B-2 bombeflyet er USA's mest moderne, det havde ikke været i brug i seks år, indtil præsident Obama godkendte angrebet på IS i Libyen. Her ses to B-2 fly på startbane på en amerikansk base i Guam, Stillehavet. Flyene er rutinemæssigt udstationeret på basen. (U.S. Air Force photo/Senior Airman Jovan Banks)

Obama sendte 'Batmanfly' på langdistance-dræbermission mod IS kort før Trumps indsættelse

Få dage før Donald Trump svor den præsidentielle ed i Washington gav Barack Obama grønt lys for sin sidste militære operation.

FOR ABONNENTER

I midten af januar var det over seks år siden, at det amerikanske luftvåbens mest avancerede bombefly, B-2 sidst havde været i krig. Årene var gået med øvelser og rutinemæssige forlægninger af fly til baser i Stillehavet og Storbritannien

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce