Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Paven skal give Trump rundvisning i Peterskirken

Trump mødes med pave Frans onsdag og får derefter rundvisning i Peterskirken og Det Sixtinske Kapel.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den amerikanske præsident, Donald Trump, landede tirsdag i Leonardo da Vinci-lufthavnen udenfor Rom. Trump mødes med pave Frans onsdag morgen i Vatikanet.

Trump er på sit første officielle besøg i Europa, siden han blev indsat i præsidentembedet. Han landede i Air Force One lidt før klokken 18.30.Han kom til Rom efter besøg i Saudi-Arabien, Israel og i de palæstinensiske områder.

Trump mødes med pave Frans onsdag morgen i Vatikanet. Blandt de emner, som de tidligere har været klart uenige om, er flygtninge og migranter, uhæmmet kapitalisme og klimaforandringer.

De er også uenige om dødsstraf og våbenhandel, mens de ser ens på abortspørgsmålet og forfølgelsen af kristne i Mellemøsten og Asien.

Efter en audiens hos paven, som også Trumps kone, Melania, og datteren Ivanka ventes at deltage i, får det amerikanske præsidentpar en rundvisning i Det Sixtinske Kapel og i Peterskirken.

Trump mødes derefter med Italiens præsident og premierminister i præsidentpaladset.

Den amerikanske præsident flyver onsdag eftermiddag til Bruxelles for at deltage i møder med ledere fra EU og Nato, inden han sent torsdag vender tilbage til Italien for at deltage i et G7-topmøde på Sicilien fredag og lørdag.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden