Den amerikanske delstats afdeling for offentlig sikkerhed, BCA, bekræfter skudepisoden og har sat en efterforskning i gang.
Foto: Mads Nissen

Den amerikanske delstats afdeling for offentlig sikkerhed, BCA, bekræfter skudepisoden og har sat en efterforskning i gang.

Internationalt

Hun ringede 911 og blev selv dræbt

En 40-årig kvinde i Minnesota ville have politiet til at undersøge et muligt overfald, men så blev hun selv skudt på sin adresse.

Internationalt

En 40-årig australsk kvinde blev lørdag formiddag dræbt af to amerikanske betjente uden for sit hjem i Minneapolis Minnesota.

Ifølge kvindens familie havde hun ringet 911 efter at have hørt lyde i nabolaget, som hun frygtede kunne være et overfald. Da betjentene nåede ud til adressen, gik kvinden, der stadig var iført pyjamas, ud for at tale med dem. Inde fra bilen trak en af betjentene sit våben og skød og dræbte kvinden.

Det skriver Star Tribune.

Kvinden kommer oprindeligt fra Sydney i Australien og boede sammen med sin forlovede i Minneapolis Minnesota.

Myndighederne har endnu ikke offentliggjort kvindens navn, men ifølge Guardian har hun boet i USA i tre år.

Slukket kamera

Den amerikanske delstats afdeling for offentlig sikkerhed, BCA, har i en pressemeddelelse bekræftet skudepisoden.

»To betjente ved Minneapolis Politi reagerede på et opkaldt om mulig overfald nord for 5100 block Washburn Avenue S omkring klokken 11.30 lørdag«, lyder det i pressemeddelelsen fra BCA ifølge The Star Tribune.

»På et tidspunkt affyrede en af betjentene sit våben og dræbte kvinden«.

Betjentene er sendt på orlov, og der er påbegyndt en undersøgelse af hændelsen, men det er for tidlig at komme med flere informationer, understreger BCA.

Betjentenes kropskameraer var slukket under episoden, men BCA undersøger, om der er andet billedmateriale, der kan bruges som bevisførelse for, hvad der er sket.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce