14. november ankommer Hope Hicks til Trump Tower i New York. Da skulle hun midlertidigt fungere som kommunikationschef i Det Hvide Hus. I denne uge fik hun jobbet fast efter forgængeren Anthoney Scaramucci kun holdt i to uger. 
(AP Photo/ Evan Vucci, File)
Foto: Evan Vucci/AP

14. november ankommer Hope Hicks til Trump Tower i New York. Da skulle hun midlertidigt fungere som kommunikationschef i Det Hvide Hus. I denne uge fik hun jobbet fast efter forgængeren Anthoney Scaramucci kun holdt i to uger. (AP Photo/ Evan Vucci, File)

Internationalt

Den urørlige Hope Hicks lader Trump være Trump

Portræt: Den tidligere model og Lacrosse-spiller Hope Hicks har fulgt præsident Donald Trump, siden han gav hende et tilbud, der kostede kæresten, men gav hende magten.

Internationalt
FOR ABONNENTER

'Den ene dag er du bare en smilende pr-lakaj, den næste er du en af de vigtigste kræfter i en af de skøreste kampagner i årtier. Sådan er det underlige liv for Hope Hicks, den 27-årige, der ved et tilfælde blev pressesekretær for Donald Trump. Hvordan kom hun her? Og hvor meget længere kan hun klare det?'

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce