Internationalt

Malmø ramt af ny eksplosion i nat

Mirakuløst kom ingen til skade ved kraftig eksplosion i etageejendom i Malmø

Internationalt

Kort før klokken 1 natten til fredag blev Malmø ramt af kraftig eksplosion.

Den kraftige sprængladning eksploderede tæt ved en etageejendeom i bydelen Persborg , oplyser dagbladet Sydsvenskan.

»Vi har haft en kraftig detonation ved en trappeopgang eller i porten ved en udlejningsejendom. Vi fik et antal henvendelser om eksplosionen«, siger vagthavende Hans Nilsson fra polisregion Syd.

Den sydsvenske storby Malmø har de seneste år været præget af mord og bandeopgør, men der er endnu ikke oplysninger om baggrunden for eksplosionen. Der er ingen meldinger om personskader i tilknytning til eksplosionen, men ifølge en beboer kunne det være gået helt galt.

»Jeg sad oppe og så tv, da jeg hørte et højt smæld. Jeg krøb instinktivt ned i stolen, da splinter fløj tværs over gården, jeg har aldrig oplevet noget lignende. Hvis nogen var gået gennem gården, var de blevet helt smadrede«, siger af dem, som alarmerede politiet, til Sydsvenskan.

Politiet spærrede området af for at sikre sig, at der ikke var flere udetonerede sprængladninger, og det kunne de konstatere, at der ikke gjorde ved tre-tiden i nat. Det er dog ikke lykkedes det lokale politi at finde ud af, hvilken type sprængladning, der er tale om.

Men der er tale er tale om en kraftig type bombe. Bombeteknikerne konstaterede tidligt fredag morgen, at der formentlig var tale om en dynamitsprængladning. Der er under alle omstændigheder tale om en meget kraftig sprængladning. Politiet talte med en familie,som fik slynget en sten gennem altanvinduet.

»Det var en sten på størrelse med en håndbold. Stenen har fløjet over 100 meter ind i en lejlighed på fjerde sal«, siger vagthavende Mats Attin fra Malmø Politi, der oplyser, at man ikke har kendskab til noget trusselsbillede mod det pågældende hus.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce