En afrikansk landarbejder holder en kurv med tomater  under en demonstration i Syditalien, efter at 16 migrant arbejdere døde i to trafikulykker. Begge ulykker skyldtes overfyldte biler, og de skete med to dages mellemrum.
Foto: Roeberto A’agostino/Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

En afrikansk landarbejder holder en kurv med tomater under en demonstration i Syditalien, efter at 16 migrant arbejdere døde i to trafikulykker. Begge ulykker skyldtes overfyldte biler, og de skete med to dages mellemrum.

Internationalt

Indvandrerkritiske Salvini vil ændre sit image: »Vi har et stort mafiaproblem. Jeg vil bekæmpe denne aktivitet med alle de juridiske muligheder, vi har til rådighed«

Arbejdsrelaterede ulykker har kostet flere migranter livet. Nu vil Italiens indenrigsminister stoppe mafiøs udbytning af migranter.

Internationalt
FOR ABONNENTER

Den italienske indenrigsminister og leder af det indvandrerfjendtlige parti Lega er kendt for at bruge store ord. Men nu har Matteo Salvini, som den kendte journalist og forfatter Roberto Saviano har beskyldt for at stå i ledtog med den organiserede kriminalitet, erklæret krig mod mafiaen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce