Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Nordiska Motståndsrörelsen stiller op til kommunalvalget i Ludvika og har fået en stand uden for supermarkedet i forstaden Grängesborg. 
Partiets logo sidder på T-shirten til venstre. I midten er det pressetalsmand Pär Öberg. Til højre er det arkitekt Jakob Ivarsson, der har boet mange steder i verden. Han rejste hjem for at kæmpe med Öberg.

Nordiska Motståndsrörelsen stiller op til kommunalvalget i Ludvika og har fået en stand uden for supermarkedet i forstaden Grängesborg. Partiets logo sidder på T-shirten til venstre. I midten er det pressetalsmand Pär Öberg. Til højre er det arkitekt Jakob Ivarsson, der har boet mange steder i verden. Han rejste hjem for at kæmpe med Öberg.

Nynazister i den svenske valgkamp: Det svenske folk er truet, rent biologisk, af en kynisk elite

Vi er i Dalarna for at undersøge det ideologiske fundament, de fremadstormende Sverigedemokraterna har bygget deres parti på. To nynazister forklarer deres syn på Sverige, som efter deres mening bør forbeholdes den hvide nordeuropæiske race.

FOR ABONNENTER

Hun springer rundt om de fire nynazister med sit kamera. Klik, klik. Hun er rigt tatoveret, har knaldrødt hår og et regnbuefarvet pridetørklæde stikkende op af en lomme. Hun skyder løs.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Læs mere

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce