Nordiska Motståndsrörelsen stiller op til kommunalvalget i Ludvika og har fået en stand uden for supermarkedet i forstaden Grängesborg. 
Partiets logo sidder på T-shirten til venstre. I midten er det pressetalsmand Pär Öberg. Til højre er det arkitekt Jakob Ivarsson, der har boet mange steder i verden. Han rejste hjem for at kæmpe med Öberg.

Nordiska Motståndsrörelsen stiller op til kommunalvalget i Ludvika og har fået en stand uden for supermarkedet i forstaden Grängesborg. Partiets logo sidder på T-shirten til venstre. I midten er det pressetalsmand Pär Öberg. Til højre er det arkitekt Jakob Ivarsson, der har boet mange steder i verden. Han rejste hjem for at kæmpe med Öberg.

Nynazister i den svenske valgkamp: Det svenske folk er truet, rent biologisk, af en kynisk elite

Vi er i Dalarna for at undersøge det ideologiske fundament, de fremadstormende Sverigedemokraterna har bygget deres parti på. To nynazister forklarer deres syn på Sverige, som efter deres mening bør forbeholdes den hvide nordeuropæiske race.

FOR ABONNENTER

Hun springer rundt om de fire nynazister med sit kamera. Klik, klik. Hun er rigt tatoveret, har knaldrødt hår og et regnbuefarvet pridetørklæde stikkende op af en lomme. Hun skyder løs.

Få fuld adgang i 3 måneder for 299 kr

Eller prøv én måned for 1 kr.

Se tilbud

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce