Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Den 19-årige Timothy Piazza døde i 2017 efter at være blevet udsat for et optagelsesritual på universitetet. Hans død skabte debat om de amerikanske universiteters drukkultur.
Foto: AP/Abby Drey

Den 19-årige Timothy Piazza døde i 2017 efter at være blevet udsat for et optagelsesritual på universitetet. Hans død skabte debat om de amerikanske universiteters drukkultur. Foto: AP/Abby Drey

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Døde 12 timer efter fald: Teenagers død banede vejen for alkoholforbud

Livet stod ikke til at redde for den 19-årige amerikaner Timothy Piazza, der døde under en indvielsesceremoni hos sit universitetsbroderskab. Tragiske historier som hans viser et år efter, at de amerikanske universiteters drukkultur har brug for et kritisk blik, mener eksperter og organisationer.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Omkring klokken 15:00 den tredje februar 2017 blev en lokal teenagedreng fløjet ind på operationstuen ved Hershey Medical Center i delstaten Pennsylvania med helikopter.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

 • 
  Strassbourg - EU - Parlament - Parliament - Europa - afstemning - Vote - Portræt - Reportage (ikke Brussel)

  På søndag har du chancen for at sætte dit eget lille personlige præg på, hvordan EU i fremtiden skal tackle nogle af Danmarks og klodens helt store udfordringer. Men hvor mange af de beslutninger, som lægger rammerne for vores hverdag, træffes egentlig i Bruxelles?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

Forsiden