På dette billede fra Det Hvide Hus i marts i år ses tidligere Trump-rådgiver Gary Cohn (yderst til højre), som ifølge en ny bog har stjålet dokumenter fra præsidenten (yderst til venstre) for at hindre ham i at underskrive beslutninger, som de ansatte fandt amoralske og uovervejede. I midten er det 
energiminister Rick Perry (t.v.) og sikkerhedsrådgiver H.R. McMaster (AP Photo/Evan Vucci)
Foto: Evan Vucci/AP

På dette billede fra Det Hvide Hus i marts i år ses tidligere Trump-rådgiver Gary Cohn (yderst til højre), som ifølge en ny bog har stjålet dokumenter fra præsidenten (yderst til venstre) for at hindre ham i at underskrive beslutninger, som de ansatte fandt amoralske og uovervejede. I midten er det energiminister Rick Perry (t.v.) og sikkerhedsrådgiver H.R. McMaster (AP Photo/Evan Vucci)

Internationalt

Stjernejournalist: Embedsmand kaldte ny bog om Trump for '1.000 procent korrekt' - og sagde så det modsatte offentligt

En ansat i Det Hvide Hus har ifølge Bob Woodward fortalt ham, at hans nye bog om regeringsførelsen under Donald Trump er helt i overensstemmelse med virkeligheden - hvorefter samme person var blandt dem, som afviste bogen offentligt. Bogen skildrer blandt andet, hvordan embedsfolk afholder præsidenten fra at træffe beslutninger, fordi de anser ham som amoralsk og utilregnelig.

Internationalt
FOR ABONNENTER

En række personer har offentligt afvist, at en ny bog om Trump, som udkommer i dag, gengiver virkeligheden. Men en af de personer har selv sagt til bogens forfatter, stjernejournalisten Bob Woodward, at bogen er fuldkommen korrekt.

Få fuld adgang i 3 måneder for 299 kr

Eller prøv én måned for 1 kr.

Se tilbud

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce